Bizarní motivy vrahů, které vedly k brutálním činům. Svou sestru uškrtil kvůli přístupu na Wi-Fi

Přidat na Seznam.cz

Zatímco někteří vrazi zabíjí kvůli penězům, z pomsty, nebo jen tak pro zábavu, jiní mají opravdu zvláštní důvody. Přečtěte si, kdo vraždil proto, že nesnášel důchodce, nebo naopak proto, že ho starší ženy sexuálně přitahovaly.

Kevon Watkins

Kevon Watkins při ostré hádce o heslo k domácí Wi-Fi uškrtil svou sestru. Nejdříve se ale Kevon pustil do své matky, které se zastala její dcera. Kevon ale zřejmě opravdu potřeboval přístup na internet, proto svou sestru 15 dlouhých minut škrtil. Za vraždu nakonec dostal doživotí, píše web Oxygen.

Stephen Oladimeji K. Akinmurele

Stephen Oladimeji K. Akinmurele se sám oběsil v cele poté, co byl odsouzen za vraždu několika důchodců. Podle Encyklopedie vrahů byla jeho motivem nenávist vůči starým lidem, kterou k nich choval už od dětství.

Jack Rozparovač

Identita tohoto vraha je záhadou, ovšem jak píše Britannica, tento vrah si vybíral zejména prostitutky. Pravděpodobně to mělo svůj důvod – je totiž možné, že si s prostitutkami sám několikrát užíval, až se jednoho dne nakazil pohlavně přenosnou chorobou. Začal se tedy prostitutkám mstít.

Gregory Davis

Gregory Davis se rozhodl vraždit starší ženy, zejména důchodkyně, a určitě ne proto, že by je nenáviděl. Podle Encyklopedie vrahů ho totiž sexuálně přitahovaly. Kromě toho že tyto dámy vraždil a znásilňoval, u některých z nich bylo zjištěno, že jim genitálie pořezal.

Ed Gein

Ed Gein byl silně fixován na svou matku, a po její smrti se rozhodl její pokoj zazdít, aby zůstal nedotčen. Tím ale jeho příběh pouze začíná – Ed Gein totiž vyhrabal několik mrtvol, zabil několik žen, a z jejich kůže si ušil oblek, jak píše web Bored Panda.

zdroj: Oxygen, Bored Panda, Britannica, Encyklopedie vrahů